A NESTEA üdítőkről

 

A NESTEA természetes alkotóanyagokból készülő, frissítő jeges tea, ami gondosan kiválasztott ültetvényeken termesztett tealevelek kivonatát tartalmazza 1948 óta. Bár azóta annyi minden változott, eredeti filozófiánkhoz hűek maradtunk: minden korty a szabadság ízével tölt fel! 

 

Mit értünk „a szabadság íze” alatt?

 

Mozgalmas életet élünk. Megesik, hogy az elvégzendő teendők a kedvteléseink útjába állnak, ami nem tréfadolog. Néha nagyobb távolságból kell szemlélnünk a dolgokat, és meg kell állnunk egy pillanatra. 

Ezt a pillanatot hívjuk a szabadság ízének, és ez az, amit a NESTEA segít megtalálni. Élvezd hát az ízletes NESTEA jeges tea hűsítő ízét, és szakadj el egy pillanatra attól, ahol éppen vagy és amit csinálsz! 

A NESTEA nemzetközileg több mint 20 felemelő ízben érhető el, amelyek mindegyike gyümölcsök egyedülálló keverékével készül. Némelyik a trópusi esőerdőket, mások a homokos tengerpartokat idézi, míg valamelyik a tiszta hegyi levegőt juttatja eszünkbe. Próbáld ki még ma, és találd meg te is a szabadság neked tetsző ízét!