GYAKORI-KÉRDÉSEK

 

Újrahasznosíthatók a NESTEA palackjai?

Igen – a NESTEA palackjai 100%-ban újrahasznosíthatók, így nyugodtan dobd a többi újrahasznosítható műanyag szemét közé (a biztonság kedvéért ellenőrizd az újrafeldolgozásra vonatkozó helyi szabályokat). 

 

Van a NESTEA kínálatában cukormentes termék is?

Igen! A NESTEA család változatos termékeket tartalmaz – egyesek cukormentesek, másokat pedig cukorral és természetes eredetű édesítőszerekkel, például szteviol-glikozidokkal (a jázminpakóca vagy sztívia növény kivonatával) édesítenek. Azért dolgozunk, hogy az összes italunk ugyanolyan ízletes legyen, akár tartalmaznak cukrot, akár nem. 

 

Tartalmaz a NESTEA allergéneket?

Nagyszerű hírünk van: A NESTEA nem tartalmaz semmilyen allergént, így szinte mindenkinek megfelelő! Ugyanakkor az összetevők országonként és termékenként eltérhetnek, így kedvenc ízesített jeges teádnak fogyasztása előtt ellenőrizd a címkét.

 

Tartalmaz a NESTEA koffeint?

A teakivonat természetesen tartalmaz koffeint, így az kis mennyiségben megtalálható a NESTEA termékekben is (kb. 4 mg 100 ml-ben).

 

Tartalmaz a NESTEA tartósítószereket?

A NESTEA üveges kiszereléseiben vagy PET-palackjaiban nincs tartósítószer. 

 

Hogyan történik a NESTEA édesítése?

Az, hogy a NESTEA jeges teát hogyan édesítjük, a terméktől függ. Vagy cukrot, vagy cukor és édesítőszer keverékét, vagy néha önmagában édesítőszert használunk.  Csak annyi édesítőt teszünk termékeinkbe, hogy az a legjobb ízélményt eredményezze – de ha aggódsz a cukortartalom vagy az összetevők miatt, a címkén vagy [itt] minden szükséges információt megtalálsz.

 

Mi a sztíviakivonat?

Valószínűleg észrevetted, hogy a NESTEA nemrégiben sztíviakivonatot, egy növényi forrásból származó édesítőszert kezdett használni az italaiban.

Némelyik italunkban ezt a sztíviából kivont édesítőszert használjuk, mivel a cukor nagyszerű alternatívája – éppolyan édes, de nulla kalóriatartalmú.

Egyesek a cukrot választják, mert szeretik az ízét – mások a sztíviakivonatból származó édesítőszert részesítik előnyben, mert alacsonyabb a kalóriatartalma. Mi azonban azt szeretnénk, hogy neked bőven legyen választási lehetőséged. Ezért néha ugyanazt az ízt szteviol-glikozidokkal és anélkül is kínáljuk.

Az alábbiakban néhány tény olvasható a sztíviából származó édesítőszerről:

• A Stevia rebaudiana növény leveleiből kivont édesítőszer.

• Akár 200-szor édesebb a kristálycukornál.

• Azzal ellentétben azonban nem tartalmaz szénhidrátot, ezért nulla kalóriájú.

 

Hányféle ízben kapható a NESTEA?

Jelen pillanatban 8 ízben kapható Magyarországon (de folyamatosan dolgozunk az ínycsiklandozó új üdítők fejlesztésén, így ez a szám emelkedhet). Ezek között Citrom klasszikus NESTEA Jeges Teánktól Zöld Tea NESTEA-nkig több is megtalálható. [Itt] láthatod a Magyarország területén forgalmazott összes ízesítést.

 

A NESTEA gluténmentes?

Igen, az összes NESTEA ital gluténmentes.

 

A NESTEA kóser?

Azon vagyunk, hogy a NESTEA mindenki számára elérhető legyen, de jelen pillanatban a NESTEA nem kóser tanúsítású.

 

Milyen teából készül a NESTEA?

A NESTEA gondosan kiválasztott ültetvényeken termesztett tealevelek kivonatát tartalmazza. Végül is semmi a világon nem helyettesítheti a tea jellegzetes ízét.

 

Melyek a NESTEA természetes ízei?

A NESTEA természetes ízei széles választékukkal erősítik a szomjoltó termékcsaládunkat, amelyben mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Magyarországi termékeinkben többek között citrom, őszibarack,erdei gyumolcs, mangó, ananász (stb.) ízesítésben találod.

Az adott italban elérhető összetevők és természetes ízek a NESTEA palackján található címkén feltüntettük. Ezeket online is megtalálod Termékek [itt] aloldalunkon.

 

 

Mennyi ideig jó a NESTEA?

A NESTEA termékek eltarthatósága jellemzően 6 és 12 hónap között van (ízesítés és csomagolási típus szerint változik). Minden egyes termékünk címkéjén megtalálhatod a lejárati dátumot, így könnyen ellenőrizhető, hogy az adott ital meddig tartható el.

 

Mi van a NESTEA jeges teában?

Mindegyik NESTEA Jeges Teát gondos szakértelemmel, teakivonatból, vízből és cukorból vagy édesítőszerből állítottuk össze, és úgy alakítottuk ki, hogy felfrissítse az érzékeidet, de az egyes ízek némileg eltérő összetevőket tartalmaznak, így érdemes a termék oldalán [itt] elolvasni a további részleteket.

 

Milyen méretű palackban és dobozban kapható a NESTEA?

A különböző alkalmakra különböző méretű és alakú NESTEA dukál. Így akár grillezel a barátaiddal, akár a hátizsákodba szeretnél tenni valamit, vagy az ebédhez fogyasztanál valami frissítőt, mi gondoskodunk igényeidről:

• A palackok 500 ml-es és 1,5 l-es  

• Üveges termékek 250 ml-es kiszerelésben kaphatók